Papukaija esitteli huiman temppukavalkadin – taitava lintu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ovat hyvin suosittuja lemmikkilintuja monien lintuja rakastavien ihmisten kotona. Papukaijat ovat yleensä vilkkaita ja seurallisia, minkä lisäksi ne ovat hyvin äänekkäitä ja oppivat nopeasti matkimaan monia kuulemiaan ääniä ja jopa ihmisten puhetta.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa eräs lemmikkilintu esittelee oppimiaan temppuja. Lintu osaa kätellä, kaatua selälleen isäntänsä leikkiessä ampuvansa sormillaan, minkä lisäksi lintu esittää jäävänsä vielä haavoittuneena maahan makaamaan.

Omistaja on onnistunut kouluttamaan lemmikkiään ja opettamaan sille monia hauskoja temppuja, joiden vuoksi papukaija ansaitsisi päästä ehdolle jopa Oscar-gaalassa. Mikäli linnun tie ei johda valkokankaille saakka, tempuilla onnistutaan kuitenkin varmasti viihdyttämään vähintäänkin omaa perhettä ja ystäviä.