Pasha Pozdnyakova pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Pasha Pozdnyakova on kansainvälisesti yksi maamme seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä, sillä hänellä on somekanavissa jo yli 1,1 miljoona seuraajaa. Pashan kuvat kertovat mistä valtava somesuosio johtuu. Viime viikolla kurvikas somejulkkis pulahti uimaan kevättalvisessa Helsingissä ja nyt hän poseeraa samoissa hommissa.

Viime viikolla Pasha poseerasi Alla Sea Poolin vesillä, mutta nyt hän poseeraa paikallisen hotellin maisema-altaalla, jossa hän nautiskelee pulahduksesta kurvikkana biksuissa.

Pasha Pozdnyakova tekee nykyisin bisnestä myymällä kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.