Yli 20 apinaa pakeni saksalaisesta eläintarhasta rakennustöiden takia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yli 20 apinaa on onnistunut pakenemaan Saksan Freiburg im Breisgaussa sijaitsevasta eläintarhasta. Apinoiden uskotaan päässeen pakenemaan tarhasta siellä meneillään olevien rakennustöiden vuoksi.

Yhteensä Löffingenin eläintarhasta pakeni torstaina noin 25 makakia. Eläimistä tehtiin havaintoja läheisellä asuinalueella, jossa eläintarhan työntekijät yrittivät saada apinoita kiinni. Ne onnistuivat kuitenkin karkaamaan heitä läheiseen metsään.

Makakeja kuvailtiin aroiksi ja harmittomiksi, mutta poliisit varoittivat ihmisiä yrittämästä ruokkia apinoita tai ottamasta niitä kiinni. DW-uutissivuston mukaan kaikki apinat saatiin lopulta kiinni torstai-iltaan mennessä. Eläintarhan asukkaat onnistuivat todennäköisesti pakenemaan löydettyään aitauksestaan pakoreitin puistossa meneillään olevan remontin avulla.