Aikuisviihdetähden povi pani topin koville – keväinen asuvalinta loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean julkaisee Instagramiin ainoastaan omakuvia. Hän valikoi sensuellit otokset sosiaaliseen mediaan, mutta hemmottelee faneja maksullisella sivustolla aikuisviihteellä. Houkuttelu aikuisviihteen pariin onnistuu seksikkäillä otoksilla.

Sen taidon tämä oikealta nimeltään oleva Dóra Varga hallitsee. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Hänellä on nykyään 3,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Kevätkuvien teemana on nahkahousut, jotka nähdään useissa kuvissa naisen päällä. Asukokonaisuutta saattaa koristaa samaan sarjaan oleva nahkainen toppi. Hän on upea näky nahkavaatteissa, vaikka ulkonäkönsä puolesta näyttäisi kauniilta vaikka perunasäkissä.