Bethenny Frankel rohkeasti alusvaatekuvassa: ”Tunnen oloni itsevarmaksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on eronnut kaksi kertaa. Nyt nainen on kuitenkin antanut jälleen avioliitolle uuden mahdollisuuden nykyisen poikaystävänsä Paul Bernanin kanssa.

Bethenny Frankel julkaisi hänen Instagram-kanavallaan itsestään nyt hyvin näyttävän kuvan, jossa 50-vuotias tähti nähdään nuden värisessä alusasussa. Frankel on alkanut suunnittelemaan omia muotoilevia alusasujaan Skinny Girl -tuoteperheensä alla. Kuvassa naisella on yllään rintaliivit ja korkeavyötäröiset alushousut, jotka sopivat etenkin tiukkojen mekkojen alle puettaviksi.

Bethenny Frankel on kuvaamassa myös omaa uutta realitysarjaa poistuttuaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelman tähtikaartista. Naisen omassa The Big Shot with Bethenny -nimisessä sarjassa ohjelmaan valitut henkilöt kilpailevat työpaikasta naisen Skinny Girl -yrityksessä, joka valmistaa niin alkoholia, vaatteita kuin terveysalankin tuotteita.