Hailey Bieber avautui kokemastaan nettikiusaamisesta – joutui poistumaan Twitteristä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään hyvin verkkaisesti. Hetki sitten tähti pääsi kuitenkin BareMinerals-kosmetiikkajätin brändilähettilääksi ja loisti upeissa kampanjakuvissa luonnollisessa meikissään.

Tähti on perusti hiljattain oman YouTube-kanavan, joka on onnistunut keräämään jo lähes miljoona seuraajaa. Hailey Rhode Bieber -nimisellä kanavalla on nähty vieraina jo muun muassa Kendall Jenner, ja tällä kerralla nainen halusi keskustella sosiaalisesta mediasta ja mielenterveydestä psykiatrina toimivan Jessica Clemonsin kanssa.

Hailey Bieber halusi keskustella Clemonsin kanssa hänelle tärkeästä aiheesta, joka on sosiaalinen media ja siellä tapahtuva kiusaaminen. Jessica Clemons on huolissaan etenkin teini-ikäisten tyttöjen kohdalla siitä mitä sosiaalinen media tekee heidän kehittyville aivoilleen. Jatkuva toisiin vertaileminen voi aiheuttaa masennusta, minkä lisäksi runsas sosiaalisen median käyttäminen on myös heikentänyt nuorten unenlaatua.

Hailey Bieber on joutunut rajoittamaan omaa Instagramin käyttöä niin, että ajoittain hän sallii sen käyttämisen vain viikonloppuisin. Tähti joutui myös poistumaan Twitteristä, koska koki sen itselleen liian negatiivisena paikkana.