Katy Perry ei enää sheivaa – esitteli sänkeään televisiossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat puoli vuotta sitten ensimmäisen yhteisen lapsensa, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Katy Perry palasi jo viisi viikkoa synnytyksen jälkeen takaisin töihin American Idol -ohjelman tuomariksi uuden tuotantokauden kuvausten alettua.

Työssäkäyvänä äitinä Katy Perryn aika on kortilla. Nyt nainen on paljastanut, että hänellä ei pienen lapsen äitinä ole esimerkiksi aikaa enää ajella säärikarvojaan. Nainen esitteli jalkojensa karvoitusta televisiossa nostamalla jalkansa pöydälle kilpailijan lauluesityksen jälkeen.

Katy Perry nautti Cassandra Colemanin lauluesityksestä niin paljon, että hän kertoi jalkakarvojensa kasvaneen pöydän alla entisestään. Tämä johtui Katy Perryn mukaan siitä, että hän sai esityksen aikana niin voimakkaat kylmät väreet koko vartalossaan. Myöhemmin toinen tuomareista vielä vahvisti, että Perryn kertomus piti paikkansa ja naisella todella oli jaloissaan karvoja.