Kendall Jenner ja Selena Gomez samassa mekossa – Kendallilta nolo twiitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Kendall Jenner juhli pääsiäistä upeassa vaaleanpunaisessa kukkamekossa. Sama Rodarten valmistama mekko, joka maksaa noin 2.226 euroa, on nähty myös Selena Gomezin yllä muun muassa tähden espanjankielistä tuotantoa esittelevillä musiikkivideoilla.

Samaan mekkoon pukeutuminen ei ole rikos, mutta se aiheutti nopeasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Kendall Jennerin ja Selena Gomezin fanit alkoivat miettimään sitä kummalle naiselle mekko sopi paremmin. Lopulta Kendall Jenner päätyi Page Six -sivuston mukaan itse jakamaan twiitin, jossa fani kertoi mekon istuvan paremmin Jennerin kuin kenenkään muun naisen ylle.

Kendall Jennerin jaettua twiitin Selena Gomezin fanit hyökkäsivät naista vastaan. Voi olla, että Jenner oli täysin tietämätön kyseisestä vastakkainasettelusta ja halusi yksinkertaisesti vain jakaa saamansa kehun, mutta Gomezin fanit pitivät Jennerin käytöstä kuitenkin todella pikkumaisena ja riidanhaluisena. Myöhemmin Jenner on poistanut twiitin omalta Twitter-kanavaltaan.