Lahden poliisi: Naisen hameesta löytyi 17 varastettua paitaa – arvo lähes 1 000 euroa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi kertoo naishenkilön jääneen kiinni varkaudesta Lahdessa iltapäivällä 7. huhtikuuta. Varashälyttimet olivat reagoineet naiseen hänen poistuessaan liikekeskuksesssa sijaitsevasta vaateliikkeestä. Kauppakeskuksen vahtimestarit ottivat tämän jälkeen naisen kiinni asian jatkoselvittelyä varten.

Tarkastuksessa epäillyn naisen hameesta uumenista löytyi piilotettuna yhteensä peräti 17 kappaletta erilaisia paitoja. Paitojen yhteisarvo oli 970 euroa, eli saalis oli poikkeuksellisen arvokas.

Kaikki paidat saatiin varkaan kiinnijäämisen myötä myyntikuntoisena takaisin. Asian selvittely ei kuitenkaan jäänyt vielä tähän, sillä tarkemmissa selvittelyissä kävi ilmi, että epäillyllä oli useita etsintäkuulutuksia. Hänet kuljetettiin lopulta Lahden pääpoliisiasemalle jatkoselvittelyjä varten.