Lily Allen aiheutti someraivon – julkaisi heti kuuman alusvaateposeerauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poptähti Lily Allen nousi kansainväliseen supertähteyteen It’s Not Me, It’s You -albumin julkaistuaan. Albumilta suurimmaksi hitiksi nousi etenkin F**k You -niminen kappale, joka kuvaakin naisen suorapuheista tyyliä erinomaisesti. Nyt tähti on suunnitellut oman seksilelun. Taannoin hän suunnitteli oman intiimilaitteen naisten omatoimiseen nautintoon.

Nyt räväkkä poptähti on aiheuttanut pahennusta kommentoimalla nauruhymiöllä Prinssi Philipin kuolemaa. Twitterissä julkaistu viesti aiheutti välittömästi someraivon, minkä jälkeen Allen julkaisi Instagram Storiesin puolelle itsestään näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa alusvaatteisillaan.

Lily Allenin mielestä naisten ei tulisi häpeillä seksuaalisuuttaan. Tähden mukaan mahtavat orgasmit kuuluvat kaikille. Vibraattorin mainosvideolla nainen kierii sängyllä silkkipyjamassaan ja pohtii masturbointia. ”Itsensä rakastaminen tulisi olla maailman normaalein asia. Minä masturboin. Masturboitko sinä?”, Lily Allen kysyy mainosvideollaan.

Kuva: Lily Allen, Instagram