Pizzapalat Kanadan malliin! Suurempia kuin tavalliset pizzat

Ruoka · Tim Isokivi

Lukuisat pizzaravintolat tarjoavat jätti- tai perhepizzoja, mutta harvojen tapauksessa ne ovat samaa luokkaa kuin Lamanna’s Bakeryssä. Kanadan Toronotossa sijaitseva leipomo tarjoilee jättiläismäisiä pizzaviipaleita.

Lamanna’s Bakeryn pizzaviipaleet ovat kymmenien senttien pituisia. Pinta-alaltaan ne ovat suurikokoisempia kuin monien ravintoloiden kokonaiset pizzat. Leipomon luomukset ovat herättäneet hämmästystä sosiaalisessa mediassa Instagramissa jaettujen kuvien ansiosta.

Koska pizzaviipaleet ovat kooltaan reilun kokoisia, on ne monissa tapauksissa päällystetty myös tavanomaista suuremmilla täytteillä. Perinteisten tomaattikastikkeella ja juustolla päällystettyjen viipaleiden lisäksi tarjolla on myös epätyypillisempiä, makeita pizzoja. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi donitsi- ja munkkipizza.