Sara Siipolan Peto-kappale kertoo masennuksesta – avautui omista kokemuksistaan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sara Siipola on 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka julkaisi juuri Kaunis kun itken -nimisen debyyttialbuminsa. Albumi sisältää viisi jo aiemmin julkaistua singleä, Rohkee sydän, Sä et oo enää mulle se, Mitä mä täällä teen, Thelma & Louise ja Kokonaan.

Debyyttialbumin julkaisun yhteydessä singlenä julkaistiin myös kappale nimeltä Peto, joka on otettu hyvin vastaan. Peto on Sara Siipolalle erityisen tärkeä kappale, jossa hän avautuu omasta kamppailustaan masennusta vastaan.

– Peto kuvastaa masennusta tavalla miten itse sen tunnen, ja sen kanssa kamppailua. Se tulee välillä meidän kaikkien luo käymään, halusimme tai emme, Siipola kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Sara Siipola toteaa kappalettaan kuvaillessa, että masennuksesta selviää kun kaikkien tunteiden antaa tulla sellaisena kuin ne ovat eikä ala kieltämään niitä. ”Me kaikki kamppaillaan omien demoniemme kanssa ja minä halusin kirjoittaa biisin omistani”, Siipola lisää.