Tamperelaisparturin hinnoittelusta nettihitti: ”240 euroa ja omantunnon pesu kloriitilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen hallitus on aiheuttanut sekavilla koronatoimillaan yrityksille valtavasti tappioita ja jättänyt sulkeamiaan toimialoja ilman kohtuullisia korvauksia. Vielä huhtikuun alussa pääministeri Sanna Marin esitti rajuja liikkumisrajoituksia, jotka olisivat tehneet alueellisesti mahdottomaksi esimerkiksi vaatekaupoissa ja partureissa asioinnin.

Hallituksen kaavailemat liikkumisrajoitukset kaatuivat kuitenkin perustuslakiin, mutta ne eivät jääneet yrityksiltä huomaamatta. Äskettäin tamperelainen parturiliike The Parturi Tampere otti käyttöön joustavan hinnoittelun, jossa se tarjosi muun muassa opiskelijoille ja työttömille hiustenleikkuun 15 eurolla ja ahdingossa oleville ravintoloiden työntekijöille ja yrittäjille vain 10 eurolla. Hinnoittelun nimeksi annettiin osuvasti Tukipaketti 3.

Tukipaketti 3 muisti luovalla hinnoittelulla myös muitakin erityisryhmiä. Siinä mainitaan nimittäin vielä erikseen ”Teidän täytyy sopeutua ja ajatella yrityksen tuottoa, ei niinkään yksittäisiä työntekijöitä -tyyppiset tahot”, joiden edustajille parturoinnin hinta on 240 euroa. Jos hinta vaikuttaa suurelta, niin siihen sisältyy hiustenleikkuun lisäksi omantunnon pesu kloriitilla. Tarjoushinnat ovat voimassa 15. kesäkuuta saakka.