Venevarkaat veivät Paron laiturista Raumalla – oletko nähnyt tällaista venettä vaaleanpunaisella pohjalla?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rikolliset eivät ole valmiita maksamaan mistään, minkä voi anastaa myös ilmaiseksi. Nyt poliisi pyytää yleisön apua Raumalla tapahtuneeseen venevarkauteen, jossa vorojen matkan lähti laituriin lukittu Paro 470 -vene.

Vene varastettiin Mantereenpään pienvenesatamasta 4.-5. huhtikuuta välisenä aikana. Varastetussa veneessä ei ollut pulpettia ja veneeseen oli kiinnitettynä Honda BF20D -perämoottori. Veneen tunnistusmerkkinä on vaaleanpunaisella myrkkymaalilla maalattu pohja ja sen takakulmiin rakennetut, kiinteät pollarit.

Poliisi

Lisäksi venesatamaan pysäköitynä olleeseen pakettiautoon oli yritetty murtautua. Autosta anastettiin rekisterikilpi. Mahdollisia havaintoja tai vihjeitä voi välittää osoitteeseen: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.