Vladimir Putin nimettiin Venäjän seksikkäimmäksi mieheksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti viikonloppuna lain, joka mahdollistaa hänen pysymisensä vallassa ainakin vuoteen 2036 saakka. Nyt neljättä presidenttikauttaan viettävälle Putinille on annettu Venäjällä hieman toisenlainen titteli.

Vladimir Putin nimettiin The Moscow Times -lehden mukaan tuoreessa mielipidekyselyssä Venäjän seksikkäimmäksi mieheksi. Kyselyn taustalla oli työpaikkailmoituksiin keskittyvä Superjob.ru -sivusto, ja siihen osallistui yhteensä kaksi tuhatta venäläistä. Presidentti voitti muun muassa näyttelijät Dmitry Nagiyevin ja Danila Kozlovskyn.

Kasvotusten suoritetussa kyselyssä Vladimir Putinin nimesi Venäjän seksikkäimmäksi mieheksi 17 prosenttia vastanneista naisista ja 18 prosenttia vastanneista miehistä. 19 prosenttia miehistä oli tosin nimennyt itsensä maan seksikkäimmäksi mieheksi. 18 prosentin kyselyyn vastanneista naisista puolestaan kerrotaan sanoneen, ettei Venäjällä ole komeita miehiä.