Anthony Hopkins sai BAFTA-palkinnon – ei vastannut videopuheluun koska halusi maalata

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Anthony Hopkins on tehnyt elokuvien, television ja teatterin parissa pitkän sekä loistokkaan uran. Nyt muun muassa Uhrilampaat, Amistad ja Thor -elokuvista sekä Westworld-sarjasta tunnettu tähti palkittiin BAFTA 2021 Film Awards -gaalassa.

Anthony Hopkins teki historiaa juuri järjestetyissä elokuva-alan BAFTA 2021 Film Awards -palkintogaalassa. 83-vuotias näyttelijäveteraani on vanhin näyttelijä, joka on onnistunut nyt voittamaan itselleen BAFTA-gaalassa palkinnon parhaana pääosan esittäjänä.

Kuten moni muukin tapahtuma viime aikoina, myös tämä elokuva-alan gaala järjestettiin etäyhteyksien avulla. Anthony Hopkinsia yritettiin saavuttaa sovitun videopuhelun välityksellä kun mies voitti palkinnon. Hopkins päätti kuitenkin Walesissa hotellissa majaillessaan olla vastaamatta puheluun, koska hänellä oli Daily Mail -sivuston mukaan maalaaminen kesken.