Maura Higginsin lomakuvat eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis Maura Higgins on noussut julkisuuteen osallistuttuaan kaksi vuotta sitten Love Island -realityohjelmaan. Higgins onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti on osallstunut myös Dancing on Ice -ohjelmaan.

Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee ajoittain näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa. Nyt hän poseeraa romanttisissa kuvissa paljussa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Auringonlaskun aikaan ikuistetuissa kuvissa kaunottarella on yllään niukat leopadikuvioiset yläosat.

30-vuotias Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa.