Halsey julkaisi hauskan kuvaparin – vatsa kuin koripallo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey ilmoitti tammikuussa faniensa yllätykseksi, että hän odottaa lasta. Nainen odottaa esikoistaan hänen poikaystävänsä Alev Aydinin kanssa ja on nyt esitellyt kasvavaa raskausvatsaansa omalla Instagram-kanavallaan.

Halsey on aiemmin pyhittänyt sosiaalisen median kanavansa pelkästään musiikille, mutta viime aikoina 26-vuotias tähti on myös raottanut rakkauselämäänsä ja päästänyt fanit näkemään raskauden etenemistä. Tuoreimmassa kuvaparissa nainen on verrannut raskausvatsaansa koripalloon.

– Nämä huomaatko kuvassa eron -pelit käyvät päivä päivältä vaikeammiksi, Halsey kommentoi kuvia vertaamalla vatsansa muotoa koripalloon.

Nainen joutui alkuvuonna myös perumaan hänen Manic-albumiaan varten suunnitellun kiertueen, jolle lähtemistä tähti odotti kovasti. Kiertueen peruuntuminen on antanut Halseylle kuitenkin mahdollisuuden viettää raskausaikaansa rauhassa poikaystävänsä kanssa.