Kelly Clarkson ulosti roskakoriin takahuoneessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin takavuosien jättihitistä Since U Been Gone. Nyt American Idol -kilpailusta kuuluisuuteen ponnahtanut ja parhaillaan uutta albumia työstävä tähti on avautunut koomisesta välikohtauksesta esiintymislavalla ja takahuoneessa. Hän päätyi vatsaongelmien vuoksi tekemään tarpeensa yllättävään paikkaan.

Poptähti teki paljastuksen The Kelly Clarkson -ohjelmassaan, jossa keskustelu oli kääntynyt virtsaamisen tarpeeseen lavalla. Clarkson kertoo syöneensä jotain, joka sai hänen vatsansa sekaisin areenaesiintymisen aikana. Riennettyään takahuoneeseen nopeaa esiintymisvaatteiden vaihtoa varten hän päätyi tekemään tarpeensa roskakoriin.

– Tartuin viattomaan roskakoriin, ja voi pojat, tuhosin sen täysin. Se oli huono homma. Meidän täytyy ehkä editoida tämä kohta pois, mutta sanon vain, että sitä tapahtuu. Mitä siinä tilanteessa pitäisi tehdä?, Kelly Clarkson avautui.

Poptähden juontamaa The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmaa esitetään Yhdysvalloissa NBC-yhtiön televisiokanavilla. Clarkson on nähty viime vuosien aikana myös Yhdysvaltojen The Voice -ohjelman yhtenä valmentajana.