Madonna poseerasi tyttärensä kanssa – 40 vuoden ikäeroa ei uskoisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lourdes Leon on poptähti Madonnan ja kuubalaisnäyttelijä Carlos Leonin 24-vuotias tytär. Lourdes Leon on alkanut tekemään töitä mallina nimellä Lola Leon. Supertähden tytär on alkanut näyttämään hyvin paljon äidiltään ja muistuttaakin Madonnaa laulajan uran alkuaikoina.

Lola Leon on esiintynyt jo muun muassa Juicy Couturen mallina näyttävässä alusvaatekampanjassa. Tällä kerralla Lola nähdään Madonna-äitinsä kanssa näyttävässä yhteiskuvassa, jossa he ovat ottamassa selfie-kuvaa.

Madonnaa on kuvassa vaikea uskoa lähes 40 vuotta tytärtään vanhemmaksi. ”Kuin sydämesi palasia kävelisi oman kehosi ulkopuolella”, tähti kuvailee herkistyneenä kuvaa, jossa hän poseeraa tyttärensä vierellä seppele päässään.