Mummo kaksosten lapsenvahtina – epätoivo tallentui hauskalle videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienten lasten perään katsominen voi osoittautua todelliseksi työksi. Tämä käy harvinaisen selväksi tuoreella viraalivideolla, jossa isoäiti on päätynyt toimimaan lapsenvahtina.

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla mummo on saanut vahdittavakseen 11-kuiset kaksoset. Vaikka isoäidillä on oletettavasti kokemusta lastenhoidosta, paljastuu kahdesta innokkaasta ja uteliaasta vauvasta huolehtiminen melkoiseksi haasteeksi.

Kaksosilla on selkeästi suuri kiinnostus päästä tutkimaan keskenään lastenhuoneen ulkopuolista maailmaa. Isoäidin yrittäessä kaitsea toista lasta on jo toinen matkalla kohti uusia seikkailuja. Lopulta elämänkokemuksensa karaistama mummo kuitenkin selvisi koettelemuksesta voittajana.