Sara ”Smoukahontas” Forsberg esitteli uuden tyylinsä – sai inspiraation 90-luvun malleilta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen kielinaisena ja monilahjakkuutena tunnettu Sara ”Saara” Forsberg on viime vuosien aikana kiinnittänyt erityistä huomiota terveyteensä. Nainen on julkaissut omassa sosiaalisessa mediassaan kuvia tuloksista, joita kuntoilu ja ruokavaliomuutokset ovat tuoneet tullessaan. Myös naisen työrintamalla on tapahtunut muutoksia kun tähti alkoi juontamaan HitMix-kanavan iltapäivää Oku Luukkaisen kanssa.

Saara on viime aikoina julkaissut paljon kuvia, joissa hän on esitellyt elämäntapamuutoksen jälkeen saamiaan tuloksia. Nyt nainen julkaisi Instagram-kanavallaan upeita kuvia, joissa hän poseerasi itsevarmasti ja halusi esitellä etenkin hiuksiin loihtimaansa kiharakampausta. Saara kertoi kuvien yhteydessä inspiroituneensa dokumentista, jossa käsiteltiin 90-luvun malleja.

Forsberg oli ostanut itselleen rullat ja vannoo, että aikoo käyttää niitä jatkossakin hyvin usein. Nainen näyttää panostavan hiuksiinsa myös rahallisesti melko paljon. HitMix-kanavan tuore päivitys esitteli juuri Saaran ottamia uusia hyvin pitkiä hiustenpidennyksiä, joiden hinta oli kanavan antaman vihjeen mukaan lähes tuhat euroa.