Elli Haloo lapsuuskuvassa pikkusiskonsa kanssa: ”Oon maailman onnellisin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Elli Haloo tunnetaan paitsi suositusta Haloo Helsinki! -yhtyeestä, myös sooloprojektistaan Ellips. Haloo Helsingiltä kuultiin taannoin uutta musiikkia Piilota mun kyyneleet -singlen muodossa. Nyt Elli Haloo on ilahduttanut fanejaan toisenlaisella tavalla, julkaisemalla sosiaalisessa mediassa lämpimän lapsuuskuvan itsestään ja pikkusiskostaan.

Kansainvälisenä sisarusten päivänä 10. huhtikuuta julkaistussa kuvassa Elli Haloo nähdään poseeraamassa kameralle pikkusiskonsa kanssa. Kuvatekstissä muusikko toteaa, ettei hän ole maailman henkilökohtaisin somettaja, mutta ylistää sisartaan maailman isoimmaksi aarteeksi. Kuva keräsi nopeasti faneilta tuhansia tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja.

– Ollaan kuljettu pikkusiskon kanssa sellainen matka että huippaa ihan huolella mutta Oon maailman onnellisin ihminen kun saan edelleen pitää hänet täälllä valoistuttamassa (ja tietysti välillä raivostuttamassa) elämääni, Elli Haloo kirjoitti.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ellihaloo (@ellihaloo) jakama julkaisu