Naomi Campbell esitteli luksuskotinsa – neljä uima-allasta

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. 50-vuotias nainen onkin saanut työskennellä poikkeuksellisen pitkään huippusuunnittelijoiden kanssa, ja nainen nähdään edelleen säännöllisesti muotinäytösten catwalkeilla.

Nyt huippumalli Naomi Campbell nähdään Architectural Digest -lehden tuoreella YouTube-videolla, jossa hän esittelee todella hulppeaa huvilaansa Keniassa. Open Door -videosarjassa julkkikset esittelevät kauniita ja ylellisiä kotejaan, ja Naomi Campbellin luksuskoti näyttääkin olevan yksi upeimmista.

Malindissa sijaitsevassa huvilassa on afrikkalaisia huonekaluja, koska Naomi Campbell on halunnut tukea paikallisia sisustaessaan kotiaan. Avarassa ja valoisassa kodissa on myös todella ylellinen kylpyosasto ja neljä uima-allasta, josta osassa on kylmää ja osassa lämpimämpää vettä.