Anne Kukkohovi julkaisi saamiaan törkyviestejä: ”Pinna menee näistä kikkeliviesteistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosta ja lehtien palstoilta tunnettu mallikaunotar Anne Kukkohovi on näyttävä nainen. Kun ennen vanhaan hamekansaa häiriköitiin läähätysviesteillä puhelimitse, saattavat epätoivoiset urokset lähetellä nykyään kikkeliviestejä. Julkisuuden henkilöt ovat usein kohteena.

– Rakastan naisia, siskojani ja siksi välillä pinna menee näistä kikkeliviesteistä. Vaikka olisit kuka tai feedissä olisi koiranlenkkikuvia tai joskus vähäpukeisia kuvia, se ei oikeuta kaiken maailman törkyviesteihin. Mun nahka on aika kova, mutta puhun nyt kanssasisaristani. Puolustetaan ja pidetään huolta toisistamme, Anne Kukkohovi kirjoitti Instagramin tarinoihin.

Kukkohovi on vastaanottanut epätoivoisen miehen yksinkeskustelun. Viesteissä mies kirjoittaa, että haluaisi Kukkohovin katselevan hänen alastonta vartaloaan samalla kun mies hiplaa itseään. Eroottista mielikuvitusmatkaa tekevä somekäyttäjä kertoo Kukkohoville, että kiihottuu naisen valokuvista. Naiset voivat estää ei-toivottuja henkilöitä sosiaalisessa mediassa ja samalla raportoida heidän lähettämistä viesteistään palvelussa.