Kylie Jenner esitteli kuuman bisnestyylinsä – kaula-aukko vangitsee katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Tällä kerralla nainen nähdään kuitenkin tyylikkäässä jakkupuvussa.

Kylie Jenner julkaisi hänen 225 miljoonan seuraajansa silmien iloksi kuvia, joissa tähden päällä nähdään vaalea jakkupuku. ”It’s business baby”, tähti itse kirjoittaa kuvatekstissään ja kommentoi omaa poikkeuksellisen peittävää asuaan.

Kylie Jennerin tuntien jakkupuku ei kuitenkaan ollut tavanomainen jakkupuku vaan sen alle puettu paita oli näyttävä korsetti. Tiukalle sidottu korsetti esitteli naisen rintoja avaran kaula-aukon ansiosta ja kiinnittäisi takuulla palaverissa kuin palaverissa kaikkien muiden osallistujien katseet.