Sofia Richie ei ole enää sinkku – esitteli uuden rakkaansa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan vielä viime vuonna 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. 22-vuotiaan kaunottaren lähipiiristä on kerrottu, että nainen tarvitsi runsaasti omaa aikaa toipuakseen erosta.

Nyt Sofia Richie on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Richie julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvasarjan, jossa hän esitteli uuden poikaystävänsä Eliot Graingen ja teki suhteesta virallista. Kuvissa pariskunta halailee ja suukottelee toisiaan, ja Sofia Richie näyttää olevansa onnensa kukkuloilla.

27-vuotias Eliot Grainge on musiikkipiireissä tunnettu komistus. Tuottajana toimiva Grainge on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika. Eliot Grainge on ollut Daily Mail -sivuston mukaan Richien perhetuttu jo vuosien ajalta, minkä vuoksi perhe iloitseekin siitä, että tytär seurustelee mukavan miehen kanssa.

https://www.instagram.com/p/CNYwfRKAoFJ/