Diili-ohjelman Sointu paljasti 10 kummallista tapaansa: ”Löytyykö sinulta kenties samoja?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sointu Orvokki Borg tuli aikoinaan tunnetuksi Bimbo Oy -televisiosarjasta. Tällä hetkellä Sointu kilpailee Diili-ohjelman uudella tuotantokaudella työpaikasta kehitysjohtajana Jaajo Linnonmaan start up -imperiumissa. Sointu on onnistunut pääsemään ohjelmassa jo neljän parhaan joukkoon.

Nyt 28-vuotias Sointu päätti paljastaa hänen Instagram-tilillään kauniin selfie-kuvan kera kymmenen omituista tapaa, joita häneltä löytyy. Nainen kertoo, että hän esimerkiksi koskettelee päivän aikana hiuksiaan niin paljon, että se on alkanut jo hidastamaan hiusten kasvamista. Tähti kertoo olevansa myös tarkka siivooja, mutta samalla erittäin nopea sotkija.

Sointu paljasti myös ruokailutottumuksistaan sen, että kotona kukaan ei saa annostella hänen lautaselleen ruokaa vaikka ravintolassa valmiiksi koottujen aterioiden syöminen ei kaunotarta haittaakaan. Sointu kertoo haluavansa olla kotonaan aina ilman meikkiä, minkä vuoksi hän suuntaakin yleensä kotiin tullessa suoraan suihkuun ja pesee kasvonsa.