Vaasa Festivalin järjestelyt etenevät – Eppu Normaali korvaa Tomas Ledinin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesän Vaasa Festivalin järjestelyt jatkuvat normaaliin tapaan, vaikka festarikesästä on jo peruttu kesän tapahtumia. Vaasassa on tarkoitus juhlia viimevuotiseen tapaan vasta elokuussa, johon mennessä koronatilanteen odotetaan olevan merkittäväsi alkukesää parempi. Tänään Vaasa Festival ilmoitti ohjelmanmuutoksesta, sillä Eppu Normaali korvaa tapahtumassa Tomas Ledinin. Ruotsalaisen Tomas Ledinin keikka siirtyy ensi vuodelle, sillä hän nousee Vaasa Festivalin lavalle 5. elokuuta 2022.

Vaasa Festival 2018, Kuva: Stara

– Vaasan keikka oli osa Ledinin laajempaa kiertuetta, joka toteutuu aiemmasta suunnitelmasta poiketen vasta kesällä 2022. Keskusteltuamme Tomas Ledinin kesäkiertueen tuotanto-organisaation kanssa, oli Ledinin keikan siirto vuoden 2022 festivaaliin tässä tilanteessa ainoa toimiva ratkaisu. Ledin uusi esiintymispäivä on perjantai 5.8.2022, Vaasa Festivalin promoottori Tommi Mäki kertoo.

– Tulevan kesän festivaalin ohjelmisto pysyy muutoin entisellään ja olemme varmistaneet artistien olevan valmis tekemään keikat suunnitellusti. Vaasa Festivalia suunnitellaan täysin voimin eteenpäin ja festivaalin toteutumisen kannalta tilanne näyttääkin hyvältä. Eppu Normaali korvaa Ledinin perjantain festivaalin esiintyjänä, Mäki jatkaa.

Vaasa Festival 2018, Kuva: Stara

Asiakkailla on mahdollisuus vaihtaa halutessaan kesän 2021 tapahtumaan ostamansa perjantain päivälippu vuoden 2022 festivaalin vastaavaan lipputyyppiin veloituksetta laittamalla asiasta sähköpostia osoitteeseen info@vaasafestival.fi 31.5.2021 mennessä. Viestin liitteenä tulisi olla alkuperäisen pääsylipun tiedot. Lippujen vaihdot käsitellään manuaalisesti ja palvelu voi ruuhkautua.

Vaasa Festival -tapahtuma järjestetään 5.-7. elokuuta 2021. Tapahtuman tähtinä nähdään muun muassa Apulanta, Behm, Bonnie Tyler, Arttu Wiskari, Amorphis, Miriam Bryant, Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Vesala, Kolmas Nainen sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.