Bruce Springsteen tunnusti julkijuopottelun oikeudessa – rattijuopumussyyte hylättiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikkolegenda Bruce Springsteen joutui taannoin ongelmiin lain kanssa. 71-vuotias laulaja-lauluntekijä pidätettiin marraskuussa Yhdysvaltojen New Jerseyssä syytettynä rattijuopumuksesta ja alkoholin nauttimisesta julkisella paikalla.

Bruce Springsteen myönsi oikeudessa juoneensa alkoholia julkisella paikalla. Sen sijaan syytteet rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta hylättiin. Muusikon veren promillemäärä oli pidätyshetkellä sallitun rajan sisällä, eikä syyttäjä kyennyt todistamaan hänen ajaneen autoa päihtyneenä.

Springsteen oli nauttinut alkoholia Gateway-kansallispuistossa, joka määritellään Yhdysvaltojen liittovaltiolle kuuluvaksi julkiseksi paikaksi. Hänet määrättiin TMZ-sivuston mukaan maksamaan teostaan 500 dollarin sakkorangaistus ja lisäksi 40 dollaria oikeudenkäyntikuluja. Springsteenin asianajajan mukaan tähti on tyytyväinen oikeuden päätökseen, eikä hänellä ole ennestään rikosrekisteriä.