Ellie Gouldingin ruokavalio muuttui raskauden aikana – salaatit vaihtuivat McDonald’s-aterioihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ellie Goulding paljasti kaikkien yllätykseksi Voguen haastattelussa odottavansa esikoistaan aviomiehensä Caspar Joplingin kanssa. 34-vuotias tähti on jo kahdeksannella kuulla raskaana, ja korona-aikaan vauvan odottaminen on tuntunut hänestä yksinäiseltä kokemukselta.

Ellie Goulding on viettänyt raskaana ollessaan suurimman osan ajastaan kotona. Odotusaika on tuonut isoja muutoksia niin naisen vartaloon kuin ruokahaluunkin. Tähti on nauttinut naisellisista muodoistaan ja kertoo myös aviomiehen nauttivan niistä.

Goulding noudatti aiemmin hyvin terveellistä ruokavaliota. Päivittäisiin aterioihin kuului paljon salaatteja, vihanneksia, pahkinöitä ja siemeniä. Vauva kuitenkin muutti kaiken. Raskausaikana Ellie Goulding on himoinnut lähinnä pikaruokaa, hiilihydraatteja ja McDonald’s-aterioita.

– Olin kauhuissani! Yllättäen halusinkin vain kaikkia ruokia, joita pidin pahana, Goulding muistelee Vogue-lehden haastattelussa.

Ellie Gouldingista tuntui kuin vauva olisi ottanut vallan hänen kehostaan muuttaessaan hänen energiansa ja mielitekonsa kertaheitolla. Vauva ei halunnutkaan pinaattia ja parsakaalia vaan sokeria ja hiilihydraatteja.