Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez: Ero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2017 kihloissa olleet laulaja Jennifer Lopez ja baseball-tähti Alex Rodriguez ovat eronneet. Pariskunta on ilmoittanut erostaan virallisella tiedotteella. He ovat siirtäneet häitään kaksi kertaa koronaviruksen aikana.

– Olemme tulleet siihen tulokseen, että olemme parempia ystävinä ja aiomme pysyä sellaisina. Aiomme jatkaa yhdessä työskentelyä ja toistemme tukemista yhteisissä liiketoimissa ja projekteissa. Toivomme parasta toistemme lapsille. Haluamme sanoa kiitokset tuesta kaikille, jotka ovat lähettäneet meille kauniita sanoja ja tukea, Todayn verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa lukee.

Aiemmin kerrottiin, että pari oli hakenut apua suhteeseensa pariterapiasta. Heidän oli tarkoitus järjestää unelmiensa häät Italiassa, mutta koronavirus muutti suunnitelmat. Ero on nyt siinä mielessä helpompi ilman avioliittoa.