Kourtney Kardashian palkkasi ystäviään töihin – sitten alkoivat ongelmat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian on perustanut oman Poosh-hyvinvointisivuston ja siihen liittyvän verkkokaupan, jossa on myynnissä jo useita Pooshin omia kauneuteen ja terveyteen liittyviä tuotteita. Naisella on jo useita alaisia, joista osa on hänen pitkäaikaisia ystäviään.

Kourtney Kardashian on palkannut yritykseensä paljon pitkäaikaisia ystäviä ajatellessaan, että heidän kanssaan olisi helppoa työskennellä. Nyt 41-vuotias tähti on kuitenkin joutunut huomaamaan, että ystävien esimiehenä ei ole helppoa toimia, koska heidän käskemisensä on hankalaa ja auktoriteettiakaan pomolla ei tunnu ystäviin juuri olevan.

Kourtney Kardashian on Daily Mail -sivuston mukaan joutunut kohtaamaan tilanteita, joissa hänen ystävänsä ovat kieltäytyneet osallistumasta palavereihin keskellä viikkoa, koska he ovat sopineet itselleen esimerkiksi telttailua tai muuta vapaa-ajan menoa. Kardashian on joutunut kuitenkin muistuttamaan heitä, että arkipäivät ovat työaikaa ja silloin heidän tulee olla valmiita tekemään töitä. Ystävät ovat olettaneet, että heillä on Kourtneyn alaisina enemmän vapauksia, mutta Kourtney puolestaan on olettanut, että he haluaisivat tehdä sovittuja töitä.