Kourtney Kardashianin ja Addison Raen ystävyyttä epäiltiin tyttörakkaudeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime syksynä Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, ystävystyi nuoren TikTok-tähden Addison Raen kanssa. Kardashianin fanit ihmettelivät tällöin kaksikon tiivistä yhteiseloa sen vuoksi, että heillä on noin 20 vuotta ikäeroa. Se ei ole kuitenkaan naisten mielestä tuntunut siltä.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että Kourtney Kardashianin fanit eivät olleet ainoita, jotka epäilivät naisten välistä ystävyyttä. Kardashianin siskokset Khloe ja Kim ihmettelivät sitä minkä vuoksi Kourtney oli aina niin iloinen Addison Raen lähettyvillä.

Kim, Khloe sekä Scott Disick kutsuivat Addison Raen yhteiselle lounaalle ilman Kourtneyta, koska he halusivat kuulla missä naisten välisessä suhteessa on oikein kysymys. Siskokset ja Kourtneyn ex-puoliso epäilivät jonkin aikaa, että kyseessä on lesbosuhde. 20-vuotias Rae kuitenkin kiisti huhut naureskellen ja kertoi, että kyse on vain ystävyydestä.