Trendi leviää – synttärikakku korvataan nyt tacoilla

Ruoka · Tim Isokivi

Syntymäpäiviä viettäessä ei aina tarvitse kangistua perinteisiin kaavoihin. Kakun sijaan merkkipäivää voi juhlistaa toisenlaisillakin herkuilla, kuten juhlallisilla tacoasetelmilla.

Viime vuosina levinneessä ruokatrendissä synttärikakun tilalla juhapöydällä nähdään synttäritacoja. Tacot ja lisukkeet on aseteltu tarjottimille niin, että ne muodostavat merkkipäivää viettävän iän numeroina. Tacot voi tietenkin halutessaan asetella muodostamaan myös toisenlaisia kuvioita.

Diply-sivuston mukaan ruokatrendi vaikuttaa saaneen alkunsa Yhdysvaltojen Texasissa toimivasta Las Brasas Tacos & Grill -ravintolasta, joka luo synttäritacoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Juhlalliset tacot syntyvät kuitenkin tietenkin helposti myös kotikeittiöissä. Meksikolaisen ruokalajin muunneltavuuden ansiosta on helppoa pitää huolta, että jokainen juhlavieras voi nauttia omien mieltymysten mukaisista tacoista.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön LAS BRASAS TACOS & GRILL (@las_brasas_tacos) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Käyttäjän @cooking_with_dads jakama julkaisu