Unelmien poikamies -tähti Colton Underwood tuli kaapista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Colton Underwood etsi potentiaalista vaimoa Unelmien poikamies -realitysarjan amerikkalaisversion 23. kaudella. Hänet nähtiin myös sen spinoff-versioissa Unelmien poikamiestyttö ja Bachelor in Paradise. Nyt 28-vuotias entinen Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja ja realitytähti on tullut ulos kaapista.

– Olen paennut itseäni ja vihannut itseäni kauan aikaa. Olen homo. Hyväksyin sen aikaisemmin tänä vuonna, ja seuraava asken kaikessa tässä oli antaa muidenkin tietää asiasta. Olen onnellisempi ja paremmin voiva kuin koskaa naikaisemmin elämässäni. Se merkitsee minulle paljon, Colton Underwood paljasti Good Morning America -ohjelmassa.

Colton Underwood herätti huomiota Unelmien poikamies -sarjassa kertomalla avoimesti olevansa neitsyt. Hän valitsi lopulta kumppaniehdokkaista Cassie Randolphin. Pariskunta erosi viime vuonna. Ennen realityjulkisuutta Underwood tunnettiin amerikkalaisena jalkapalloilijana, ja hän pelasi uransa aikana NFL-liigan Philadelphia Eagles ja Oakland Raiders -joukkueiden harjoitusryhmien riveissä.