Murtomiehen mehukas saalis: Pankkikortteja ja käytettyjä hieromasauvoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa naisen kotiin murtautunut mies on epäiltynä murron ja varkauden lisäksi myös luvattomasta tunkeutumisesta. Hän sai saaliikseen 700 dollaria käteistä, luottokortteja sekä kasan käytettyjä hieromasauvoja.

The Smoking Gun kertoo 35-vuotiaan naisen kotiin murtautuneen miehen varastaneen käytettyjä sekileluja yhteensä 160 dollarin arvosta. Naapuri oli nähnyt miehen murtautuneen asuntoon ja tunnistanut hänet lähistöllä asuneeksi Michael Holdeniksi. Myös naapurin valvontakameralaitteisto kuvasi 37-vuotiaan murtomiehen.

Murtovarkaan uhriksi joutunut nainen meni kysymään asiaa suoraan Holdenilta poikaystävänsä kanssa. Kriminaali tunnusti tekonsa. Hän on poliisin vanha tuttu, joten viranomaiset pidättivät hänet jälleen kerran.