Sofia Vergaran bikinipeppu loksauttaa leuat – takavuosien mallikuvia leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään.

Viime aikoina 48-vuotias Sofia Vergara on ilahduttanut 21,4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin kuvilla, jotka naisesta on otettu nuorena. Nyt Vergara on julkaissut itsestään upean bikinikuvan, joka hänestä on otettu naisen ollessa noin 20-vuotias.

Sofia Vergara julkaisi näyttävän bikinikuvan, jossa hän poseeraa esitellen kurvikasta sivuprofiiliaan ja takapuoltaan. ”Miami 90-luvulla”, tähti selventää seksikkään otoksen kuvatekstissä. Kuva on saanut jälleen paljon ihailevia kommentteja ja siitä on tykännyt yli 300.000 ihmistä.