Näin Olivia Culpo pitää itsestään huolta – herkuttelee 20 prosenttia ajasta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 28-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Olivia Culpo poseerasi nyt uuden Modern Luxury Hamptons -lehden kannessa ja antoi haastattelun, jossa hän kertoi miten hän pitää nykyään huolta itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan. Nainen ei enää halua pysytellä tarkoilla ruokavalioilla vaan hän on viime aikoina antanut itselleen luvan myös herkutella.

Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään.