Nainen puhuttaa muokatulla ja aidolla somekuvalla: ”Kummastako olisit ylpeämpi?”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jess Mackenzie on englantilainen joogaopettaja, joka on alkanut saamaan itselleen suuren joukon seuraajia sosiaalisessa mediassa. Kaunis nainen esittelee omalla Instagram-kanavallaan elämäntyyliään ja haluaa tehdä myös aknesta näkyvämpää.

Iho on ensimmäinen asia, joka kuvia muokatessa yleensä silotellaan. Näppyjä eikä etenkään aknea tai aknearpia haluta esitellä Instagram-kuvissa, koska niitä ei yleisesti pidetä kovin kauniina. Jess Mackenzie on kärsinyt kovasta aknesta, joka on jättänyt jälkeensä näyttävät arvet hänen kasvoihinsa. Nainen on kuitenkin kyllästynyt peittelemään ihoaan vaan haluaa luoda positiivisuutta aknen ympärille.

Nyt Jess Mackenzie julkaisi puhuttelevan kuvaparin omalla kanavallaan. Toisessa hän oli muokannut aknen näkymättömäksi ja toisessa kuvassa esitteli ihoaan sellaisena kuin se on. Kuvien yhteydessä nainen halusi kysyä seuraajiltaan, että kumpaako kuvaa he näyttäisivät ylpeämpinä tulevaisuudessa esimerkiksi omille lapsenlapsilleen.

Jess Mackenzietä huolettaa se, että ihmiset muokkaavat omia kuviaan niin paljon, että niistä on lähes mahdotonta enää edes tunnistaa sitä miltä he oikeasti näyttävät. Mackenzien mielestä on surullista jos ihmisillä on tulevaisuudessa itsestään vain sellaisia kuvamuistoja, joissa he eivät näytä itseltään.