Aamulypsyn Tuukka Ritokoski palasi töihin – kuvaili lähetyksessä koronan rajuja oireita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maaliskuun lopussa Radio Suomipop tiedotti, että suositun Aamulypsy-ohjelman juontaja Tuukka Ritokoski oli sairastunut koronaan. Samalla ohjelma jäi tauolle, koska myös virukselle altistuneet juontajat Jaajo Linnonmaa ja Janni Hussi joutuivat kaksi viikkoa kestävään karanteeniin.

Viime viikolla Janni Hussi ja Jaajo Linnonmaa aloittivat Aamulypsyn juonnot ilman Tuukkaa, mutta nyt myös Ritokoski on saatu sairauslomaltaan takaisin tekemään lähetystä. Heti lähetyksen alussa Tuukka Ritokoski kertoi miten tauti oli hänen kohdallaan edennyt ja millaisia oireita mies oli saanut.

Ritokoski kertoi, että koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastuttuaan ensimmäiset kymmenen päivää olivat rankimmat. Miehen oireina olivat korkea kuume, ruokahaluttomuus, energian puute ja todella voimakas päänsärky. Ritokoski kertoi silmien takana tuntuvan päänsäryn olleen niin rajua, että miehen olisi tehnyt mieli itkeä.

Viime viikon keskiviikkona Tuukka Ritokosken oireet olivat alkaneet helpottamaan. Pääasiassa Ritokoski oli vain lepäillyt ja pyörinyt sängyssä, koska energiaa ei ollut edes pelaamiseen tai sarjojen katsomiseen. Juontaja oli lepäillyt kotona vielä viikon loppuun saakka, ja hänen kohdallaan eristysaika loppui lauantaina.