Kanye West haluaa seurustella luovan ihmisen kanssa – haluaa kumppanin puhuvan samaa kieltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye West erosi taannoin vaimostaan, seurapiiritähti Kim Kardashianista. Nyt avioeroprosessia parhaillaan läpikäyvä 43-vuotias artisti on paljastanut toiveitaan seuraavan romanssin suhteen.

Kanye Westin kerrotaan toivovan seuraavan parisuhteensa olevan taiteilijan tai muulla tavalla luovan ihmisen kanssa. Page Six -sivuston mukaan Kanye haluaisi, että hän kykenisi löytämään kanssaan samaa kieltä kuvainnollisesti puhuvan kumppanin.

Ennen suhdettaan Kim Kardashianin kanssa Kanye West seurusteli muun muassa malleina työskentelevien Chanel Imanin ja Amber Rosen kanssa. Kim Kardashianin huhuttiin tammikuussa tapailevan CNN-kanavan toimittajana ja poliittisena kommentaattorina työskentelevän Van Jonesin kanssa, mutta huhut kiistettiin nopeasti. Sen sijaan tähden on kerrottu keskittyvän äitinä olemiseen ja havittelevan poliittista uraa.