Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen lemmenlomalla Levillä – yhteiskuvat rinteestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentajana ja mallina tunnettu perheenäiti Martina Aitolehti on ollut paljon median uutisotsikoissa liittyen hänen eroonsa Stefan Thermanista, joka seurustelee tällä hetkellä kohukaunotar Sofia Belórfin kanssa. Nyt Martina Aitolehti on kuitenkin jatkanut elämässään eteen päin ja löytänyt myös rinnalleen uuden rakkauden.

Martina Aitolehti on alkanut seurustelemaan jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Pariskunta katkaisi seurusteluhuhuilta hetki sitten siivet julkaisemalla sosiaalisessa mediassa herkän kuvan, jossa pariskunta halailee toisiaan. Tällä hetkellä rakastavaiset lomailevat yhdessä Levillä.

Martina Aitolehti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan upeita kuvia, joissa nähdään miten pariskunta näyttää ottavan Lapin lomasta ja upeista maisemista kaiken irti. Aitolehti ja Pikkarainen ovat käyneet yhdessä laskettelemassa ja hiihtämässä. ”Rambo venyttelee kuvassa, jotta pysyis ladulla mun perässä paremmin”, kestävyysurheilijana tunnettu Martina Aitolehti kirjoittaa kuvatekstissään pilke silmäkulmassa.