Hämmentävä video – nainen väittää kuvanneensa dinosauruksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dinosaurukset elivät muinaisella Maapallolla pitkän tovin, kunnes ne kuolivat sukupuuttoon noin 65 miljoonaa vuotta sitten. Nyt eräs yhdysvaltalainen nainen on kuitenkin väittänyt nähneensä ilmielävän dinosauruksen omalla takapihallaan.

Floridan Palm Coastilla asuvan Christina Ryanin mukaan hänen kotinsa valvontakamaerat ikuistivat lauantain aamuyöstä jotain outoa. Videolla pihan poikki juoksi ilmeisesti kahdella jalalla otus, jonka vartalo oli pitkulaisen muotoinen. Nainen kertoo Fox 13 -uutisille uskovansa kyseessä olleen raptori tai jokin muu pienikokoinen dinosaurus, sillä mikään muu aamuyöstä ulkona liikkunut eläin ei kävelisi hänen mukaansa videon hahmon tavoin.

Ryanin mukaan kaikki, joille hän on näyttänyt videon, ovat niin ikään vakuuttuneet kyseessä olleen pieni dinosaurus. Hän ei usko kyseessä olevan esimerkiksi isokokoinen lintu. Sosiaalisessa mediassa dinosaurusteoria ei tosin vakuuttanut kaikkia, ja hahmon epäiltiin olevan linnun ohella esimerkiksi hihnaa perässään vetänyt karannut koira, iguaani tai jopa varaani.