Pelottava matelija vaani puussa? Paljastui croissantiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iguaaneja ei elä luonnonvaraisina Keski-Euroopassa, mutta taannoin sellaisesta tehtiin mahdollisia havaintoja Puolassa. Todellisuudessa puussa roikkunut, matelijaksi epäilty hahmo oli kuitenkin jotain aivan muuta.

Krakovalainen eläinsuojeluyhdistys KTOZ sai taannoin hälytyksen paikallisen naisen ikkunan takanaan näkemästä matelijasta. Puusta roikkuneen otuksen oli epäilty olleen karannut lemmikki-iguaani. Läheisen talon asukkaat eivät uskaltaneet avata ikkunoitaan, sillä he pelkäsivät liskon pääsevän sisälle.

Eläinsuojeluyhdistyksen työntekijöiden saapuessa paikalle odotti heitä kuitenkin yllätys. Iguaanin sijaan puusta roikkui croisantti, eli suomalaisittain kroissantti tai voisarvi. Vaikka yhdystyksen työntekijät päätyivät pelastamaan matelijan sijaan aamupalaleivonnaista, kommentoivat he UPI-uutissivuston mukaan naisen toimineen oikein hälytettyään heidät paikalle.