Ashley Graham herutteli alusvaatekuvissa: ”En julkaise puolialastomia kuvia saadakseni tykkäyksiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Ashley Graham jakaa rehellisesti sosiaalisessa mediassa kuvia hänen äitiydestään ja arjestaan, mistä nainen onkin saanut paljon seuraajiltaan viime aikoina kiitosta. Tällä hetkellä tähden Instagram-kanavaa seuraa jo yli 12 miljoonaa ihmistä, jotka ovat selvästi jääneet koukkuun Grahamin pirskahtelevaan luonteeseen ja suorapuheisuuteen upeista kuvista puhumattakaan.

Tällä kerralla Ashley Graham julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa kauniissa portaikossa yllään pinkit pikkuhousut ja vihreä kauluspaita, joka on sidottu ylös rintojen alapuolelle. ”Watermelon sugar”, Graham kirjoittaa kuvatekstissään viitaten Harry Stylesin hittikappaleeseen.

Ashley Graham on kertonut olevansa matkalla itsensä hyväksymiseen. Etenkin poikansa Isaacin syntymän jälkeen Grahamin on täytynyt tehdä paljon töitä hyväksyäkseen jälleen hänen oma vartalonsa sellaisena kuin se on. ”En julkaise puolialastomia kuvia saadakseni tykkäyksiä. Julkaisen niitä siksi, että joku saman mallinen tyttö voi katsoa kuvaani ja huomata, että hänen kurvinsa ovat täysin normaaleja”, Graham kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.