Kylie Jenner poseerasi virkatuissa biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Tällä kerralla nainen nähdään kesäisissä tunnelmissa näyttävässä bikinikuvassa.

Kylie Jenner julkaisi hänen 226 miljoonan seuraajansa silmien iloksi kuvan, jossa tähden päällä nähdään punaiset virkatut bikinit. Kuvassa nainen poseeraa upean maiseman ja uima-altaan edessä ja nauttii auringosta täysin rinnoin. ”Happiness over everything and anything”, tähti itse kirjoittaa kuvatekstissään ja kuvailee onnellista elämäntilannettaan.

Kylie Jenner on kertonut aiemmin, että hän ei harrasta treenaamista ja itse asiassa vihaa kuntoilua. Nainen on kiittänyt aina hyvistä geeneistä ja nuoruudesta vartaloaan, mutta viime aikoina kaunotar on kuitenkin ottanut itseään niskasta kiinni ja aloittanut myös urheilun oman kunto-ohjaajansa ja ystäviensä kanssa.