Kuin ikkuna rintavakoon – Rita Oran iltapuku kääntää katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläin poptähti Rita Ora on ollut alkuvuodesta otsikoissa muun muassa koronarajoitusten rikkomisesta suurten syntymäpäiväjuhlien merkeissä. Nyt 30-vuotias laulaja ja lauluntekijä on kuitenkin otsikoissa aivan toisenlaisissa, keväisemmissä merkeissä.

Australiassa viime aikoina asustanut popkaunotar on yllättänyt koronakriisin aikana poseeraamalla lukuisissa upeissa bikinikuvissa ja osoittamalla, että hänellä olisi varmasti menestyksekäs ura alalla. Nyt hänet nähdään punaisessa iltapuvussa, jossa on eräänlainen ikkuna-aukko hänen rintavakoonsa.

Rita Ora asuu parhaillaan Australiassa töiden vuoksi. Hänet nähdään The Voice -laulukilpailun australialaisen version tuoreella tuotantokaudella. Hän toimii yhtenä ohjelman tämänhetkisistä tuomareista Keith Urbanin, Jessica Mauboyn ja Guy Sebastianin rinnalla.