Puoliksi suomalainen River Viiperi julkaisi seksikkäitä alastonkuvia – some täyttyi naisten kommenteista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset juuret omaava malli River Viiperi on julkaissut seksikkäitä alastonkuvia Instagramiin. Mallikomistus on kuvissa suihkussa ja otokset ovat saaneet ennennäkemättömän palautevyöryn.

Aikoinaan Paris Hiltonin kanssa seurustellut 29-vuotias malli on sosiaalisen median tietojen mukaan parhaillaan Meksikon Puerto Vallartassa, mutta suunnittelee seuraavaksi menevänsä Lontooseen. Kansainvälistä uraa luova Viiperi on suomalaisen mallin, Riitta Viiperin poika.

Hän on syntynyt Ibizalla. Viiperin isä on espanjalainen. Hän pääsi mallimaailmaan mukaan äitinsä suhteiden kautta. Mies on esiintynyt Winq, Surface, Guapo ja Coitus -lehtien kansissa ja hänet on nähty catwalkilla muun muassa Social Primerin ja Calvin Kleinin näytöksissä.