Chachi Gonzalesilta villejä tanssivideoita – tanssi raskausvatsa paljaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat vuoden alussa odottavansa toista lastaan. Gonzalesin laskettu aika on tänä kesänä, jolloin avioparin esikoisesta Sophiasta tulee isosisko.

Chachi Gonzales on jo melko pitkällä raskaudessaan. Gonzales on esitellyt raskautensa edistymistä 1,7 miljoonalle Instagram-seuraajalleen ja päästänyt heidät näkemään raskausvatsansa kasvamista. Viime aikoina Gonzales on julkaissut myös useita TikTok-videoita, joissa hän tanssii taitavasti vatsa paljaana.

Chachi Gonzales on tullut monille suomalaisille tutuksi Jukka Hildénin vaimona, mutta kaunotar on myös Yhdysvalloissa tunnettu tanssija, jonka I.aM.mE -tanssiryhmä valittiin voittajaksi vuonna 2012 America’s Best Dance Crew -kilpailussa. Gonzales on myös näytellyt ja esiintynyt uransa aikana musiikkivideoilla ja hyytävässä Light as a Feather -trillerissä.